Pácolt hal
Hozzávalók:
Négy nagy szelet hal, a páchoz: 1,5 dl joghurt, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 1 mokkáskanál ételízesítő, 2 evőkanál őrölt koriander, 2 evőkanál kapor, olaj az alufólia kenéséhez.
Négy nagy szelet hal, a páchoz: 1,5 dl joghurt, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 1 mokkáskanál ételízesítő, 2 evőkanál őrölt koriander, 2 evőkanál kapor, olaj az alufólia kenéséhez.
Elkészítés:
A halszeleteket beleforgatjuk a pácba, és 2 órán át benne hagyjuk. Még finomabb, ha egy éjszakán át pácolódik. Olajozott alufóliába csomagoljuk, és mindkét oldalát megsütjük.
Kiss Ferencné, Tóalmás; József A. u. 32/a.
A halszeleteket beleforgatjuk a pácba, és 2 órán át benne hagyjuk. Még finomabb, ha egy éjszakán át pácolódik. Olajozott alufóliába csomagoljuk, és mindkét oldalát megsütjük.
Kiss Ferencné, Tóalmás; József A. u. 32/a.